:: Chef Kristof Coppens
Een eigen kookstijl ontwikkelen kan je alleen door kritisch op jezelf te zijn.
Ik kies voor eenvoud. Koken is net als schrijven: leren schrappen. Dat betekent geen overvloed van smaken samenbrengen maar selectief zijn: drie smaken kiezen die een perfecte combinatie vormen. Ik wil dat mijn producten heel natuurlijk en zuiver aan bod komen in de bereiding.
Ieder gerecht moet in de filosofie van de chef eigenheid en persoonlijkheid uitstralen. Zo bekom ik een herkenbaar APRIORI - product.

Koken is een kwestie van Gevoel en emotie !
Het gevoel zit hem niet alleen in de hoofden van de Chefs, maar ook in de handelingen zelf, in de combinatie van topproducten, in het respect voor seizoenen, in het spel met verschillende temperaturen, met contrasten.

De chef plaatst een laatste kanttekening: Typerend voor onze keuken in de continue zoektocht naar verbetering. Ik probeer mezelf steeds in vraag te stellen en te zoeken naar wat een bereiding volmaakter maakt.
APRIORI bezoeken is een momentopname van een keuken die steeds in beweging is